BallinaBota

Gjermani:Kriza e migrantëve në agjendën e Merkelit me kryeministrin turk Davutoglu

Kriza e migrantëve ne Evropë këtë të Premte,përsëri kthehet në diskutim.Kryeministri turk Ahmet Davutoglu ka arritur në Berlin me ministrat qeveritar për takimin e rradhës me homologet e tyre gjerman.

Temë diskutimi padyshim do jetë rrjedha e imigrantëve Sirian dhe të tjerë nga Turqia.Njëherit tregon bashkëpunimin e ngushtë ndërshtetërorë për limitimin ose moslejimin e valës së re të imigrantëve që vitin e kaluar arriti numrin 1.1 Million.Merkel ndjehet në presion për situatën dhe është zotuar për zgjidhjen e situatës.

Liderët evropian premtuan Ankarasë ndihmë prej afro 3 Miliard Euro për kujdesin e refugjatëve Sirian si pjesë e masave të përcaktuara për reduktimin e fluksit të imigrantëve në fjalë.

Show More

Related Articles

Close