Sport

‘Being Azem’, dokumentari i cili shfaqi jetën dhe suksesin e kampionit Azem Maksutaj (Video)

Kampioni i shumëfishtë në karate, kick-boks dhe thaibox shqiptari i famshëm dhe shumë i suksesshëm Azem Maksutaj edhe pse ka përfunduar karierën e tij mbi 30 vite që ka pasur, ai vazhdon të jetë aktiv në këtë fushë duke ushtruar dhe trajnuar gjeneratat e reja për t’iu mësuar atyre sported e karates, kick-boksit dhe thaiboxit. Në rrjetet e tij sociale mund të shihen foto dhe video në të cilat Maksutaj shfaqet shumë në formë e duke mos haruar teknikat të cilat i ka ushtruar më herët për vete e që tash ua transmeton edhe të rinjëve që janë jo vetëm në Zvicër por edhe më gjerë. Dokumentari me titull ‘Being Azem’ i publikuar në vitin 2018 shfaq jetën e shqiptarit Azem Maksutaj, sukseset dhe punën e tij.

Të njejtën mund të ndiqni në vazhdim:

Show More

Related Articles

Close