Lifestyle

20 mijë dollarë nata, çfarë fshihet brenda hotelit me 7 yje në Dubai

Kushton 20 mijë dollarë nata në hotelit me 7 yje në Dubai.Hoteli i vetëm në botë me 7 yje është në Dubai. Ai është i vendosur brenda një kulle 321 metra.

Është një çudi arkitekturore që e bën një nga destinacionet më të mira turistike në botë. Në hotel janë 202 suita luksoze dhe ofrohen shumë shërbime të tjera.

Turistët gjithashtu kanë mundësinë e rregullimit të ndriçimit dhe muzikës përmes një telekomande.

Show More

Related Articles

Close