ShowBiz

Ju ka munguar? Nga nesër hapet strip-klub ‘Shqiponja’, atraksione të mëdha…

Një prej aktiviteteve më atraktive në jetën e natës sigurisht që është strip-klubi ‘Shqiponja’ që gjendet në Kosovë ose më saktësisht në magjistralen Prishtinë – Ferizaj në km e 11 i pari dhe i vetmi në gjithë vendin. Pasiqë Pandemia me Covid 19 bllokoi të gjithë sigurisht dhe jeta e natës ka pasur ‘pasoja’ në këtë drejtim, mirëpo me vendimet e fundit të qeverisë në Kosovë happen edhe këto lokale ndërsa gjithë ata që parapëlqejnë muzikën dhe kërcimin dhe jetën e natës sigurisht që nga nesër mund të kalojnë edhe tek strip-klub ‘Shqiponja’.

Show More

Related Articles

Close