Vendi

Kreu i këshillit të komunës së Tetovës, Memeti uron 20 Majin – Ditën ndërkombëtare të zjarrfikësve

Në emrin tim dhe të këshillit Komunal , njësisë territoriale kundër zjarrit në Tetovë ju themi gëzuar 20 Majin – Ditën ndërkombëtare të zjarrfikësve!

Ju dëshirojmë të keni më shumë shëndet dhe më pak punë në shuarjen e zjarrit ! Zoti ju bekoftë !
🚒👨‍🚒 🚒👩‍🚒

Me respekt,
Bekim Memeti
Kryetar i Këshillit të Komunës së Tetovës

Në emrin tim dhe të këshillit Komunal , njësisë territoriale kundër zjarrit në Tetovë ju themi gëzuar 20 Majin – Ditën…

Geplaatst door Bekim Memeti op Woensdag 20 mei 2020
Show More

Related Articles

Close