Lifestyle

Salloni i dasmave Swiss, një ambient i mrekullueshëm për dasmat tuaja (Foto)

SALLONI I DASMAVE SWISS me dy salla modern, njëra me kapacitet 450 dhe tjetra 200 vende, ju ofron kushte optimale për dasma, manifestime dhe ahengje tjera familjare.

Menyja shum e pasur, kuzhinier nga Turqia, stafi professional, parkingu i pakufizuar dhe cmimet shumë të volitshme e bëjnë sallonin e dasmave SWISS vendin me te vecant në tetovë.

Bëjeni rezervimin e dasmës tuaj në 071 209 102

SALLONI I DASMAVE SWISS gjendet tek qendra sportive,prapa stacionit te autobusave më saktë tek ish restauranti ATA2 ne Tetovë..

Show More

Related Articles

Close