Вести

Предизборната кампања во полн ек, СДСМ вечерва во скопски Центар

Веќе четири дена партиските каравани низ македонските градови и села во трката по глас повеќе. СДСМ и коалицијата вечерва со активности во скопски Центар.

За текот на предизборната кампања, но и за програмата и проектите кои што СДСМ ги нуди на гласачите во пресрет на 15-ти јули во вестите гостин е претседателот на владејачката партија, Зоран Заев. Со него разговара Андријана Лазова

Show More

Related Articles

Close