Ballina

Drejtori Qamil Kovaçi, me punë ka reformuar spitalin Psikiatrik në Shkup

Në këtë kohë pandemie, drejtori I Spitalit Psikiatrik-Shkup, Qamil Kovaci, ka bërë riparimin e këtij spitali dhe ka rregulluar hapësirën e jashtme (park dhe parking). Të gjith këto punime janë kryer, për të krijuar kushte më të mira për pacientët dhe për të ulur shpenzimet.

Ja cka shkruan në facebook, drejtori Kovaçi:

Punët e realizuara kësaj periudhe:

  1. Instalimi i kolektorëve diellor për nxehmje të ujit për nevojat e spitalit në çdo repart
  2. Ngjyrosja dhe regullimi i të gjithë radijatorëve
  3. Pastrimi i oborit të spitalit dhe regullimi i tij
  4. Pastrimi dhe ndërimi i ulluqeve në të gjithë objektet e spitalit
  5. Ndriçimi i oborit të spitalit

Nuk ndalemi këtu, së shpejti fillojmë me një projekt shum të rëndësishëm – renovim të tërësishëm të një reparti në spital

#Përmisojmëkushtet!

Geplaatst door Qamil Kovaçi op Woensdag 3 juni 2020
Show More

Related Articles

Close