Ballina

LSDM sonte në Qendër të Shkupit, flet vet Zaev

Tani për katër ditë, karvanët e partisë në qytetet dhe fshatrat e Maqedonisë në garë për më shumë vota. LSDM dhe koalicioni sonte me aktivitete në Qendrën e Shkupit.

Për rrjedhën e fushatës zgjedhore, por edhe për programin dhe projektet që LSDM u ofron votuesve në prag të 15 korrikut në lajme, i ftuar është kryetari i partisë në pushtet, Zoran Zaev.

Show More

Related Articles

Close