Lifestyle

Zgjidh fustanin më të bukur, grimin dhe frizurën, Moe Studio Dadar ju dhuron fotosesion falas!

Edhe pa ndonjë ceremoni solemne matura është maturë e cila duhet kujtuar deri në fund të jetës, e në këtë mënyrë duhet kujtuar edhe viti i fundit i shkollës fillore ose të mesme me kujtimet më të bukura. Ndërkohë që Moe Studio Dadar për këtë solemnitet bën gati befasinë më të madhe për të gjithë semimaturantët dhe maturantët.

Kështu, ju duhet zgjedhur fustanin më të bukur, grimin dhe frizurën ndërkohë që Moe Studio Dadar ju dhuron falas një fotosesion të mrekullueshëm, andaj ja vlenë të shkëlqeni me plot shije….në vazhdim shihni disa foto!

Show More

Related Articles

Close