Lifestyle

Përzgjedh kurbanin për këtë Kurban Bajram tek ‘Bio ferma Sharri’

Bio ferma Sharri, me traditë shumë vjeçare edhe këtë vit si vitet tjera organizon therrjen dhe pregaditjen e kurbaneve me rastin e Kurban Bajramit.

Një kurban i gjallë kushton 90 euro ndërkohë që i prerë dhe i bërë gati kushton 100 euro, kurse transporti në këtë rast është falas.

Gjithashtu, Bio ferma Sharri mundëson përzgjedhjen e kurbanit kurse prerja dhe pregaditja e tyre bëhet nga kasap profesional dhe të sigurtë në aspektin fetar.

Bio ferma Sharri këtë vit mundëson të gjithë gurbetçarëve prerjen dhe pregaditjen si dhe dërgimin e kurbanëve tek familjarët e tyre ose tek familjet në nevojë sipas dëshirës së tyre.

Kontakt tel: +38971 513 431

Show More

Related Articles

Close