Vendi

Promovohen kandidatet për deputete të zonave V dhe VI-të, fjalë rasti edhe Teuta Arifi

Dje në Tetovë në prani të liderit të BDI-së Ali Ahmeti, nënkryetares znj. Teuta Arifi, zëvendës ministres së financave Shiret Elezi, Forumi i gruas ka promovuar kandidatet për deputete në zonat zgjedhore V dhe VI-të. Para të pranishmëve krahas liderit Ahmeti fjalim rasti ka pasur edhe kryetarja e Tetovës znj. Arifi, kryetarja e Forumit të gruas znj. Mukadez Hajdari si dhe disa nga kandidatet për deputete të zonave V dhe VI-të.

Në vazhdim mund të ndiqni videon nga ky promovim i kandidateve:

Forumi i Gruas

Promovimi i kandidateve nga Forumi i gruas të Bashkimit Demokratik për Integrim nga njësitë zgjedhore 5 & 6 ✅#PërKryeministrineParëShqiptar #Rretho 9️⃣

Geplaatst door Teuta Arifi op Vrijdag 3 juli 2020
Show More

Related Articles

Close