ShowBiz

“Babë e nanë ” nga Adelina Morina Kryeziu (Video)

Stina e verës është stina më e nxet e vitit mirpo ndehtësia nuk është vetëm nga temperaturat e larta, i nxeti përvëlues arrihet nga këngëtarët që në të gjitha format mundohen ta zotrojn tregun muzikor. Disa me forma fizike, disa të tjerë me videoklipe të shtrejta e disa tjerë me fuqin e vokalit që posedojnë. Kur behet fjalë për vokal nje nderë artistet e cila zoteron muziken Live është Adelina Morina Kryeziu. Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë që Adelina Morina Kryeziu te godet fuqishem industrin muzikore shqiptare.Kënga e re nga Adelina Morina Kryeziui mban titullin “Babë e Nanë ” kënge kjo që menjëher pas lansimit në YouTube ka arritur të ketë prapa vetes shifra të larta klikimesh dhe shumë komente me nota pozitive .

Show More

Related Articles

Close