ShowBiz

Edhe në kohë të Pandemisë, diskoteka ‘Boleros 2’ në Zvicër sjellë atmosferë të jashtëzakonshme

Edhe në kohë të Pandemisë me virusin Covid 19, një nga diskotekat më të mëdha shqiptare në Zurich të Zvicrës ‘Boleros 2’ vazhdon të sjellë një atmosferë të jashtëzakonshme për shqiptarët atje me yjet më të njohur të skenës shqiptare.

Pronarët e kësaj diskoteke Arton Shefkiu bashkë me Xhevi Emini dhe Astrit Islami kanë sjellë emra më të njohur të skenës shqiptare për të relaksuar gjithë ato muaj të izolimit në mbarë botën. Organizimet në këtë diskotekë po bëhen kryesisht duke respektuar masat shëndetësore të vendosura nga shteti zviceran.

Show More

Related Articles

Close