Lifestyle

Qifti i suksesshem shqiptar Ardi & Jeta festojn 9 vjetorin e martesës!

Ardi dhe Jeta janë qifti i suksesëshem shqiptar që lumturin dhe pasionin e tyre e kanë rikthyer në profesion. Ardi një këngëtar i afirmuar i muzikës shqipe, ndërsa Jeta një sipërmarrëse shume e suksesëshme. Pasioni dhe njohurit mbi ushqimin kanë bërë të mundur që fal këtij qifti simpatik, të ndryshoj jeta e shumë personave që kanë ëndërr një trup të bukur. Qifti i suksesëshem sot feston 9 vjetorin e marteses, një martesë kjo që reflekton dashuri dhe pozitivitet në qdo moment. Përndryshe Ardi dhe Jeta janë prinder të dy fëmijëve të mrekullushem.

Show More

Related Articles

Close