Rajoni

Dokumentari “Rufat Selishta” të dielen premiera nga ora 20:00

Të Dielen në RADIO TELEVIZIONIN E KOSOVËS në RTK 4 Për herë të parë shfaqet premiera Dokumentarit Historik me titull “RUFAT SELISHTA”.

Një histori rrënqethëse e njërit prej pjestarëve të aradhave të Kosovës lindore gjatë viteve të dyzeta .

Trimëria dhe vullneti i tij në mbrojtje të tokave shqiptare kundër çdo okupatori për herë të parë do të ketë mundësi ti shoh publiku shqiptar.

Të dielen me fillim nga ora 20:00 një dokumentar tipik i gërshetuar mbi jetën dhe veprën e tij, një dokumentar që flet edhe për malësin e Kamenicës dhe fshatin Kranidell, një dokumentar që do mbetet gjatë në kujtesën tuaj krijuar nga regjisori gjilanas Gentrit Shala.

Regjisori Gentrit Shala tha se ky dokumentar do promovoj shumë të pathëna dhe të pa ndëgjuara më parë .

Show More

Related Articles

Close