Sport

Florent Sinani feston ditëlindjen, mbush 13 vjeç

Florenti, djali i humanistit dhe biznesmenit të njohur kosovar në Gjermani, Ilir Sinani sot feston ditëlindjen dhe mbush 13 vjeç. Një djal shumë entuziast dhe me talent të jashtëzakonshëm Florent Sinani ndryshe luan edhe futboll por e kemi parë shpesh edhe në rolin e aktorit duke luajtur kështu në komedi të ndryshme ndërsa së fundi ka qenë pjesë edhe e projektit humoristik me aktorin dhe humoristin Rrahim Struja por duke mos u ndalur me kaq pasiqë së shpejti do ketë projekte të reja në të cilat ai do të merr pjesë, ndërsa me rastin e ditëlindjes ne i urojmë shumë shëndet dhe suksese në rrugëtimin të cilin e ka nisur.

Show More

Related Articles

Close