Ballina

Jani Bojaxhi në selinë e VMRO-së bisedon për çiklizëm?

Drejtori i Alfa TV, Jani Bojaxhi, ishte pasdite në selinë e VMRO DPMNE. Kjo dëshmohet nga media që ishte në ngjarjen ku ish-anëtarët e partisë Integra, ishin me Mickoski për të rënë dakord për transferimin e tyre në këtë parti.

Kameramanët që u thirrën në selinë e partisë për të regjistruar ngjarjen panë ardhjen e Bojaxhi në korridorin e selisë së VMRO DPMNE, duke pritur që të takohej ndoshta me kreun e partisë, Mickoski.

Bojaxhi i tha 24 Info se ai nuk ishte zyrtar dhe shpjegoi se çfarë po bënte në selinë e VMRO DPMNE.

Zakonisht të dielave i përdor për biçikletë. Ne, adhuruesit e të dy rrotave, nuk humbasim të shijojmë mundësinë unike për të vozitur lirshëm në qytet kur makinat janë në garazhë. Përdora fundin e turneut të sotëm në Shkup me miqtë e mi, përndryshe anëtarët e partisë VMRO DPMNE për të shkëmbyer mendime mbi idenë time që Maqedonia dhe Shkupi të bëhen një qendër ballkanike e biçikletave, tha Bojaxhi.

U pyet nga mediat edhe Naum Stoilkovskin, zëdhënësi i VMRO DPMNE-së, me të cilin u takua Bojaxhi dhe çfarë u diskutua, por ai u përgjigj shkurt se, megjithëse ishte në punë, nuk e gjeti Bojaxhi në selinë e partisë.

Show More

Related Articles

Close