BallinaSportVendi

Klubi i shahut “Anpasan” nga Tetova do të merr pjesë në kampionatin ekipor për femra në RVM

Klubi “Anpasan” Tetovë është organizatori teknik në garat për kampionatin ekipor për femra në Republikën e Maqedonisë së Veriut që do të mbahen në Kodrën e Diellit më 09, 10, 11, 12 Tetor në hapsirat e Hotel SCARDUS, njofton Sharri.info

Klubi i shahut “Anpasan” nga Tetova do të merr pjesë në kampionatin ekipor për femra në ligën e parë me ç’rast kryetari i këtij klubit, Nazmidin Imeri pretendon se do kenë një rezultat mjaft të shkëlqyeshëm! 

“Kësaj rradhe klubi “Anpasan” nga Tetova bëhet më i fortë pasiqë për këtë klub do të luaj ish kampionia e Shqipërisë në Fide, Roela Pasku Krasniqi dhe ne presim një rezultat të sukses’shëm”./Sharri.info

Show More

Related Articles

Close