BallinaVendi

Ministri Nuredini takoi kreun e Resnjës, diskutojnë për Liqenin e Prespës

Sot realizova takim me Kryetarin e komunës së Resnjës, z. Zhivko Gosarevski.

Takimi u iniciua për shkak të nivelit të ujit të Liqenit të Prespës si dhe përshpejtimit të procedurës për miratimin e një Plani të Menaxhimit për Liqenin e Prespës.

Në takim u dakorduam për rritjen e aktiviteteve të të gjitha institucioneve dhe intensifikimin e bashkëpunimit ndërkufitar për menaxhimin e qëndrueshëm të ujit të liqenit të Prespës.

Show More

Related Articles

Close