Lifestyle

Esra Gashi, modelja 5 vjeçare imazh i marketit ‘Molla’

Është vetëm 5 vjeçe por duket se e ka nisur që tash karierën e saj si modele, bëhet fjalë për bukuroshen e vogël Esra Gashi e cila në një video të shkurtë duket se si po reklamon produktet e marketit më të madh dhe të parë shqiptarë në Gjermani me logon dhe emrin ‘Molla’ që është në pronë të biznesmenit dhe humanistit të madh Ilir Sinani.

Show More

Related Articles

Close