Lifestyle

“Red&Black”, shije Shqipërie në Londër

Rrugetimi i gjate ne karriere per te qene i pavarur, kerkon perkushtim dhe beteja te ndryshme, sidomos ne nje vend te huaj, ku gjithmone mbetesh i tille. Nga ana tjeter mbetet nje sukses i pazvendesueshem dhe i kontrolluar mbi standartet qe kerkon vete. Pavarsisht sakrificave te shumta dhe veshtiresive, njerezit e talentuar gjithmone e gjejne veten edhe jashte kufijve shqiptare, te cilet kane krijuar edhe famen sipas menyres se vete. Restouranti “Red & Black” ne zemer te Londres, ku eshte karakterizuar nga simboli yne “Kuq e Zi”, po korr sukses duke u kthyer ne nje nga lokalet me prestigjoze dhe me te dashur. Siperrmarresit jane Briselda Derka & Urim Zhubi dhe kane sjell nje menu evropiane te pasur me kuzhinen tone tradicionale por dhe me vendin fqinje, Greqine. Lokali ka terhequr shume vemendje, duke ofruar per te gjithe te interesuarit sherbimin me te mire dhe te realizuar deri me sot. Vendi ku mund te çmallesh, te ndihesh si ne shtepine tende, komode tashme i ka dyert e hapura per te gjithe turistat, apo dhe njerezit qe kane zgjedhur te jetojne ne Londer. Nje copez nga vendlindja ne Londer duke perfituar shijen e cdo ushqimi qe pergatitet nga stafi i lokalit “Red & black”

Show More

Related Articles

Close