BallinaVendi

Talat Xhaferi takohet me ambasadorin e Maqedonisë në Kazakistan

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, sot u takua me ambasadorin e jashtëzakonshëm i sapoemëruar të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Republikën e Kazakistanit, Sh.T. Sali Limani.

Paraprakisht, prezantoj platformën për aktivitetet diplomatike të tiji të ardhshme para anëtarëve të Komisionit të Punëve të Jashtme në Kuvend. Me këtë rast, Kryetari Xhaferi i uroi punë të frytshme dhe dinjitoze në përfaqësimin dhe mbrojtjen e interesave të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Republikën e Kazakistanit.

Rend dite të mbledhjes së Komisionit për Politikë të Jashtme, prezantim të platformës për aktivitetet diplomatike kanë prezantuar edhe ambasadori Danco Markovski në Republikën e Shqipërisë, Shpresa Jusufi ambasadore e RMV në Republikën e Kosovës, Marijana Efremova ambasadore e RMV-s në Vatikan, Itali.

Show More

Related Articles

Close