ShowBiz

Premierë – “6AM” mega projekti muzikor nga Deezy (Video)

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri që premton shumë në industrinë e muzikës shqiptare është Deezy. Deezy sapo ka publikuar projektin e tij më të ri me titull “6AM” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe Deezy e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë e suksesshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Deezy është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë.

Show More

Related Articles

Close