ShowBiz

Durrki vendos ti “Thyej” zemrat dhe me projektin e ri (Video)

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Durrki quhet këngëtari i cili ka kohë që shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare. Durrki sapo ka publikuar projektin e tij më të ri me titull “A ma fal ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe Durrki e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë e suksesshme. Kënga menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive

Show More

Related Articles

Close