Vendi

Grubi: Të gjithë në këmbë për regjistrim të suksesshëm (Video)

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi i ka bërë ftesë DIASPORËS që të mobilizohet me qëllim që të marrin pjesë në procesin e REGJISTRIMIT 2021.

Sipas Grubit, diaspora duhet të regjistrohet dhe me këtë të konfirmojë se është pjesë e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Ne të gjitha sukseset i kemi të përbashkëta edhe përkundër faktit se DIASPORA jonë, një pjesë e familjeve tona jeton dhe vepron në perëndim.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=183725413556493
Show More

Related Articles

Close