Vendi

Kryetari Ahmeti merr pjesë në përurimin e sallës së sportit në Komunën e Tearcës

Me fillim në ora 12:00, bëhet përurimi i sallës së sportit pranë shkollës fillore “Faik Konica” në f. Dobroshtë, komuna e Tearcës. Në këtë ngjarje do të marrë pjesë dhe kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti.Tetovasot

Show More

Related Articles

Close