Vendi

Si e punësoi dhëndrin e tij Taravari me kontratë 52 mijë denarë

Derisa ishte ministër i Shëndetësisë, Arben Taravari kishte punësuar dhëndrin e tij me një kontratë pune në vlerë prej 52 mijë denarë.

Me këtë rast ai ka bërë kështu nepotizëm në nivel të lartë pasiqë kontrata ishte nënshkruar pikërisht nga vet Taravari dhe kapte vlerën e pesë rrogave.

Taravari me këtë rast nuk kishte bërë aspak llogari se edhe përkundër faktit që kontrata e dhëndrit të tij mund të ishte pagë për pesë familje, ai madje nuk e ka komentuar këtë atë kohë derisa ishte ministër i Shëndetësisë.

Show More

Related Articles

Close