Category: Uncategorized

  • Lazim Destani me Nobelistin amerikan Paul Krugman në Forumin rajonal të ekonomisë dhe financave në Shkup

    Lazim Destani me Nobelistin amerikan Paul Krugman në Forumin rajonal të ekonomisë dhe financave në Shkup

    Shkup, 30 maj -“𝗥𝗿𝗶𝘁𝗷𝗮 𝗲 Që𝗱𝗿𝘂𝗲𝘀𝗵𝗺𝗲 𝗻ë 𝗞𝗼𝗵ë 𝗣𝗮𝗾𝗮𝗿𝘁ësie 𝗱𝗵𝗲 𝗲 𝗠ëpasshmja” 𝗶𝘀𝗵𝘁𝗲 motoja 𝗲 𝗙𝗼𝗿𝘂𝗺𝗶𝘁 për 𝗘𝗸𝗼𝗻𝗼𝗺𝗶 𝗲 𝗙𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗮, 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝘂𝗮𝗿 𝗻𝗴𝗮 𝗠𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗮 𝗲 𝗙𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗮𝘃𝗲 𝗲 𝗠𝗮𝗾𝗲𝗱𝗼𝗻𝗶𝘀𝗲ë 𝘀ë 𝗩𝗲𝗿𝗶𝘂𝘁, mori pjese edhe biznesmni yne i njohur z.Lazim Destani, njofton gazeta zvicerane Le Canton27.ch I ftuar nga Ministri i Financave Fatmir Besimi, biznesmeni i njohur nderkombëtar […]

  • Hello world!

    Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!